Normiopaste ostaa Elfving Signumin opasteliiketoiminnan
15.01.2018 11:18

Normiopaste ostaa Elfving Signumin opasteliiketoiminnan

 

Tamperelainen liikenneopasteisiin erikoistunut Normiopaste ostaa liiketoimintakaupalla Hausjärvellä toimivan Elfving Signum Oy Ab:n opasteliiketoiminnan ja kasvaa samalla Suomen suurimmaksi liikennemerkkitoimittajaksi. Elfving Signum Oy Ab:n työntekijät siirtyvät kaupan mukana vanhoina työntekijöinä.

Liiketoiminnan luovutuspäiväksi on sovittu 16.1.2018. Kauppa turvaa molempien yhtiöiden ja työntekijöiden osaamisen kehittymisen. Kaupan jälkeen Normiopaste on Suomen selkeästi suurin liikennemerkkitoimittaja sekä johtava liikennemerkkien kokonaisurakointiin erikoistunut yritys. Konsernin liikevaihto lähestyy 20 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 80 henkilöä. Kaupan myötä yhtiö laajentaa myös sisäopasteisiin. 

– Pystymme jatkossa tarjoamaan kaikki vaihtoehdot myös törmäysturvallisiin ristikkorakenteisiin sekä kaikki portaalivaihtoehdot, Normiopasteen toimitusjohtaja Tommi Saarni kertoo.

Liikennerakentamisen kokonaisosaaja

Liikenneopasteiden valmistukseen ja asennukseen, ulkovalaistukseen sekä asutuskeskuslouhintaan erikoistunut Normiopaste-konserni siirtyi sijoitusyhtiö Korona Investin enemmistöomistukseen viime kesänä. Yhtiö aikoo myös jatkaa strategian mukaista kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin.

Konserni on hyvässä kasvuvauhdissa. Yhtiöt ovat urakoineet esimerkiksi Tampereen raitiotiehankkeen suoja-aitoja ja kaide-elementtejä, louhintoja sekä useita hankkeita tieverkostossa eri puolilla Suomea niin opasteissa, valaistuksessa kuin louhinnassa. 

Normiopaste-konserniin kuuluvat maan johtava liikennemerkkien ja –opasteiden valmistaja Normiopaste, asennuksiin erikoistunut Normikilpi, Normilouhinta sekä Normivalaistus. www.normi.fi

 

Lisätietoja:

Normiopaste, toimitusjohtaja Tommi Saarni, p. 050 3137679 (etunimi.sukunimi@normi.fi)

Elfving Signum, toimitusjohtaja Guy Bärlund, p. 0207 599 889 (etunimi.sukunimi@elfving.fi)