LIIKENNEMERKIT

Pitkä ja monipuolinen kokemus liikennemerkkien valmistuksesta sekä ajanmukaiset laitteet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat sen että olemme alan edelläkävijöitä. Tästä osoituksena saimme ensimmäisenä Suomessa CE-merkinnän liikennemerkeille.

Liikennemerkkien kiinnikkeet, putket ja perustukset

Liikennemerkkien kiinnikkeet eivät saa läpäisät kalvoa (Liikenneviraston ohjeistus). Elfving Signum on kehittänyt ohjeistuksen mukaisen kiinnitystavan, joka on otettu käyttöön vuoden 2015 alusta.

Liikennemerkkiputket ovat tyypillisesti halkaisijaltaan 60,3mm sinkittyä terästä. Mikäli rakenne ja olosuhteet vaativat niin käytämme myös halkaisijaltaan 88,9mm putkia. Liikennemerkkiputkien CE-merkinnät löydät Tietopankista.

Liikennemerkkien perustukset tehdään betonista, joihin liikennemerkkiputki kiinnitetään kiristysrenkaalla. 60mm putkelle saatavat perustukset ovat 28kg/korkeus 500mm, 44kg/ korkeus 700mm tai 52kg/korkeus 900mm. Paksummalle putkelle vaihtoehdot ovat 120kg/korkeus 900mm tai 210kg/korkeus 1300mm.

Liikennemerkkien heijastavuusluokat

Liikennemerkit tehdään heijastavalle kalvolle. Liikennemerkeissä käytetään heijastavuusluokkia R1, R2 ja R3.

R1 = Käytetään piha-alueilla ja kevyenliikenteen väylillä

R2 = Käytetään yleisimmin kaikissa liikennemerkeissä

R3 = Käytetään portaaleissa, moottoriteillä ja työmailla.

Liikennemerkit ja tarvikkeet verkkokaupasta 24/7

Liikennemerkit, liikennemerkkiputket ja betoniperustat voit ostaa heti verkkokaupastamme. Meiltä saat liikennemerkit myös asennettuina.

VERKKOKAUPPA


Liikennemerkkiliikennemerkki pysäköintikiellettyLiikennemerkit suojatie

Liikennemerkki kiinnitys Liikennemerkkiputket


Ota yhteyttä

0207 599 600