ISÄNNÖITSIJÄT JA KIINTEISTÖHUOLTO

Liikennemerkit, kyltit, alueopasteet, parkkipaikkojen merkinnät...

Olemme nopea ja luotettava kumppani isännöitsijöille ja kiinteistöhuoltoyhtiöille. Kokemuksemme myötä tunnemme kiinteistöjen tarpeet ja osaamme auttaa oikeanlaisten ratkaisujen löytämisessä. Ota ihmeessä yhteyttä niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen palveluistamme.

Alueopasteparkkipaikkojen merkinnät


GOLFKENTÄT

Suunnittelemme ja valmistamme Golf-kentille opasteita kaikkiin erilaisiin tarkoituksiin. Yksittäisten opasteiden lisäksi tarjoamme kokonaissuunnittelua ja toteutusta, joka kattaa kaiken golfkentällä tarvittavan opastuksen olit sitten kentällä, klubitalolla tai parkkialueella. Valikoimastamme löytyy useita malleja, joista voidaan räätälöidä yksilölliset ja kentän ilmeeseen sopivat opasteet. Kaikki opasteet toimitamme myös asennettuna.


SAIRAALAT, TERVEYSKESKUKSET, HOIVAKODIT

Sairaaloiden opasteissa täytyy erityisesti huomioida selkeys ja toimivuus. Opasteiden on autettava henkilökuntaa, potilaita ja vierailijoita löytämään haluamaansa paikkaan. Usein rakennukset ovat isoja ja monimutkaisia ja sisältävät paljon hämmentävää informaatiota, jonka seasta on pystyttävä poimimaan itselle olennainen tieto. Me autamme toteuttamaan toimivat ratkaisut vaativaan ja monitahoiseen ympäristöön.


Ota yhteyttä

0207 599 600